FYSIO
thera
pie
De bewegende mens heeft een goed geoliede en georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op kunnen rekenen. Als het lichaam even, of voor langere tijd niet meewerkt besef je pas dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is.
De fysiotherapeut is de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij hem of haar kan je terecht voor behandeling van allerlei klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.
Voordat ik ga behandelen voeren we eerst een gesprek en daarna ga ik u onderzoeken. Als u zonder verwijzing van de huisarts komt stellen we eerst vast of er een indicatie is voor fysiotherapie. Meestal is dit zo en dan volgt het gesprek waarin we samen uw klacht onder de loep nemen. Daarna vind er een onderzoek plaats op basis van de gegevens die uit ons gesprek zijn gekomen. Het onderzoek bestaat uit een lichamelijk onderzoek en een bewegingsonderzoek. Tot slot vat ik samen wat mij is opgevallen en wat we kunnen doen om uw klachten aan te pakken. Hierbij houd ik vast aan de richtlijnen die ingesteld zijn door de beroepsgroep. Samen stippelen we dan de behandeling uit en komen tot een behandelplan. Ik verwacht dat u zich samen met mij inzet tijdens dit traject. Meestal krijgt u aan het einde van de eerste sessie al wat oefeningen mee die u thuis kunt doen.

De behandeling

Ieder behandelplan is maatwerk. Persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid vind ik belangrijk. Ik heb gemerkt dat dit wel eens wegvalt door de korte behandelduur in praktijken over het algemeen. Dit is de reden waarom ik ervoor gekozen heb om mijn behandelingen iets ruimer in te delen. Ik heb gekozen voor 40 minuten per behandeling, hierbij denk ik u het beste te kunnen helpen.
De behandeling bij NeV health 'n sports bestaat altijd uit een multimodale aanpak. De combinatie bestaat uit 2 of meer onderdelen, te weten : oefentherapie, taping, myofaciale therapie, manuele verrichtingen/mobilisaties of/en dry needling.

TARIEVEN 2020

Zitting fysiotherapie € 30.00
Zitting fysiotherapie aan huis
€ 37.50
Screening € 10.00
Intake en Onderzoek € 38.50
Eenmalig onderzoek € 45.00
Tele-Health € 30.00
Niet nagekomen afspraak of afmelding binnen 12 uur 75%
Wanneer u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie kunt u rekenen op een gehele vergoeding. Een verwijzing is niet noodzakelijk, u kunt direct bij NeV health 'n sports terecht.
NeV health 'n sports heeft contracten met alle bekende zorgverzekeraars. Bent u onverhoopt toch verzekerd bij een zorgverzekering waar ik geen contract mee heb? Geen zorgen, u kunt de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar. NeV hanteert dan het tarief dat de zorgverzekeraar aanbied. Het kost u dus geen cent meer dan dat er vergoed wordt.