Leefstijl

Leefstijlcoaching is een relatief nieuw beroep. Het is iemand die zich gespecialiseerd heeft in het coachen van mensen naar een andere levenstijl. Om u te kunnen helpen heeft de leefstijlcoach daarnaast voldoende kennis over o.a. bewegen, stress en voeding. Ook kan de leefstijlcoach u doorverwijzen naar een andere professional als u op een bepaald gebied specialistische hulp nodig heeft. Leefstijlcoaching draait vooral om u. Wat heeft u nodig om een duurzame omslag te maken naar een gezonder leven. . Hoe boort u uw kracht aan om de verandering te bewerkstelligen die u wilt.

Omdat ik naast leefstijlcoach ook personal trainer en fysiotherapeut ben kan ik op maat gemaakte bewegingsprogramma's naast de coaching aanbieden. Dit geeft, zeker in het begin van ons traject, een grote motivatie booster!

TARIEVEN 2023

leefstijlcoaching per 60 minuten € 58,-
10 ritten kaart € 245.00
GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) € vergoed door zorgverzekeraar
Vitality Booster, 8 weken traject met intake en 2 leefstijl coachingsessies en 1x per week personal training/kleinschalige groepstraining € 341,-
Leefstijl coaching èn trainingsprogramma op maat gemaakt € op aanvraag
Lifestyle coaching trajecten voor bedrijven € op aanvraag

De basis van leefstijlcoaching is uw eigen verantwoordelijkheid tijdens het traject. Wij leefstijlcoaches geloven dat de oplossingen al in u zitten. U weet het beste wat goed voor u is en wat voor u werkt. Alleen soms...vaak, is het moeilijk om dat in u zelf te vinden. Dat is waar de leefstijlcoach om de hoek komt kijken. Ik informeer u over thema's die met een gezonde leefstijl te maken hebben. U kunt dan denken aan bewegen, voeding, ontspanning, stress, slaap en timemanagement in de meest brede zin van het woord Ik motiveer u als het even niet lekker gaat, of als u gewoon iemand nodig hebt die met u meedenkt en in u gelooft. Het belangrijkste is dat u uw zelfbewustzijn vergroot: wat zijn de redenen dat het goed gaat, of dat het niet goed gaat? Welke valkuilen heb ik en wat zijn de triggers om 'erin te vallen'? Wij helpen u om antwoorden op deze vragen te krijgen zodat u er mee aan de slag kan.


 

Voor de gecombineerde leefstijlinterventie  klik hier