SPORT
EN
PRESTATIE

De begeleiding is bedoeld voor sporters die hun prestatie willen verbeteren. Ik heb dit onderscheid gemaakt omdat de meeste aanvragen voor personal training ook een verandering van leefstijl beogen. Wilt u dus personal training om fitter te worden of voor gewichtsreductie? Dan verwijs ik u bij deze door naar de pagina ‘Leefstijl’ op deze site.

Personal Training is bij NeV health ’n sports gericht op krachttraining ter ondersteuning van uw sport. De krachttrainingen zijn gericht op het verbeteren van kracht uithoudingsvermogen, snelkracht of explosieve kracht. Dit is onontbeerlijk om uw prestaties te vergroten in uw sport. Na het intakegesprek wordt er een periodisering gemaakt. Dit is een stappenplan die ervoor zorgt dat u klaar bent voor die belangrijke wedstrijd, dat ene toernooi of om te pieken op de belangrijke momenten in het wedstrijd seizoen.

NeV heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van atleten in individuele sporten zoals, wielersport, schaatsen, motorsport, autosport, atletiek, turnen, tennis, paardensport, roeien en surfen.
Als er echter binnen een team bepaalde accenten moeten worden gelegd, zoals bijvoorbeeld grotere sprongkracht of krachtigere versnellingen, is dit voor Nev wèl een goed uitgangspunt om specifieke krachttraining voor het team in te zetten.
Behalve trainingen kunnen we ook een bredere begeleiding geven als hier behoeft aan is. We geven ondersteuning bij voeding en alle andere aspecten die van invloed zijn op de prestatie.
We starten met een intakegesprek waar de medische achtergrond, fysieke activiteit in het verleden en de doelen die u wilt behalen worden besproken. Daarna volgen relevante metingen en testen. Tot slot wordt er een behandelplan gemaakt. Ik leg u deze voor en we gaan hierover in overleg.
De training duurt 40 tot 60 minuten. Er wordt regelmatig geëvalueerd. Door metingen te doen kunnen we zien of we nog op schema zitten of dat er aangepast moet worden. Tijdens de training wordt u gemotiveerd, wordt er voor gezorgd dat de intensiteit voldoende is voor een trainingsresultaat en ligt de nadruk op het correct uitvoeren van de oefeningen zodat kans op blessures minimaal is.
I
N
T
A
K
E

TARIEVEN 2023

Per sessie € 27.00
10 ritten kaart € 245.00
Personal Training voor sporters met topsport status, zowel junior als senior € Na overleg vast te stellen