SPORT
EN
PRESTATIE
Dit is vooral bedoeld voor serieuze sporters. Ik heb dit onderscheid gemaakt omdat de meeste aanvragen voor personal training ook een verandering van leefstijl beogen. Wilt u dus personal training om fitter te worden of voor gewichtsreductie? Dan verwijs ik u bij deze door naar de pagina 'Leefstijl' op deze site.
Personal Training is bij NeV health ’n sports gericht op krachttraining ter ondersteuning van uw sport. De krachttrainingen zijn gericht op het verbeteren van functionele kracht of het vergroten van kracht, kracht uithoudingsvermogen, snelkracht of explosieve kracht. Dit is onontbeerlijk om uw prestaties te vergroten in uw sport. Er wordt een periodisering gemaakt voor de afgesproken periode. Dit is een stappen plan om klaar te zijn voor die belangrijke wedstrijd, dat ene toernooi of om te pieken op de belangrijke momenten in het wedstrijd seizoen. Ook serieuze recreanten kunnen de sportprestatie verbeteren door deze vorm van personal training.

NeV heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van atleten in individuele sporten zoals, wielersport, schaatsen, motorsport, autosport, atletiek, turnen, tennis, paardesport, roeien en surfen.
Als er echter binnen een team bepaalde accenten moeten worden gelegd, zoals bijvoorbeeld grotere sprongkracht of krachtigere versnellingen, is dit voor Nev wèl een goed uitgangspunt om specifieke krachttraining voor het team in te zetten.
Behalve trainingen kunnen we ook een bredere begeleiding geven als hier behoeft aan is. We geven ondersteuning bij voeding en alle andere aspecten die van invloed zijn op de prestatie.
We starten met een intakegesprek waar de medische achtergrond, fysieke activiteit in het verleden en de doelen die u wilt behalen worden besproken. Daarna volgen relevante metingen en testen. Tot slot wordt er een behandelplan gemaakt. Ik leg u deze voor en we gaan hierover in overleg. Het is erg belangrijk dat u weet waarom we voor een bepaald traject gekozen hebben en dat u er voor 100% achter staat.
De training duurt zolang als het nodig is, maar altijd minimaal een half uur en maximaal een uur. Er zal op gezette tijden gemeten worden om te kijken of we op schema zitten en om eventuele aanpassingen door te voeren waar nodig. Tijdens de training wordt u gemotiveerd, wordt er voor gezorgd dat de intensiteit voldoende is voor een trainingsresultaat en ligt de nadruk op het correct uitvoeren van de oefeningen zodat kans op blessures minimaal is.
De locatie van de training is zelfs aangepast aan uw voorkeur: dit kan bij Bodytrend body & health in Hardenberg, lekker in de buitenlucht of gewoon bij mij in de studio.
I
N
T
A
K
E

TARIEVEN 2020

Per sessie € 26.00
2 pers per sessie € 42.00
10 ritten kaart € 245.00
3 maanden 2x pw PT, 24/7 begeleiding € 535.00 voor twee personen € 780.00
(Gemiddeld 26 trainingen = € 20.57 per sessie)
Personal Training voor sporters met topsport status, zowel junior als senior € Na overleg vast te stellen
Laten we eerlijk zijn: personal training is niet goedkoop. Het is een één op één begeleiding en ik ben ook buiten de trainingssessie bezig om de beste training voor u te maken. De trainingsprogramma's uitwerken, de sessies voorbereiden, de reistijd.
Ik sta altijd klaar om vragen te beantwoorden en om informatie te verschaffen via de telefoon, via videobellen of via de mail. Deze zaken zijn ook verwerkt in de prijs van de sessies.
Met een personal trainer nemen uw prestaties echter wèl toe.

Exclusief:
- Als u wilt trainen in Bodytrend body & health dient u daar een abonnement af te sluiten. U kunt dan naast personal training ook onbeperkt trainen in de sportschool.